emil

Forum Issues (not GAME issues)-- Please Post Them Here

324 posts in this topic

If you experience a forum error when trying to make a post, we're aware of the problem. Our servers are getting slammed, in fact we need to upgrade to support all of the users/traffic. In the meantime if you get this error ......

General Error

SQL ERROR [ mysql4 ]

User has already more than 'max_user_connections' active connections [1203]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

Just wait a few seconds and then hit refresh. I guess we're growing faster than expected. We'll have it resolved soon.

Also any other issues you run into, go ahead and post them here, and we'll take a look at them and resolve them as soon as possible.

Your Friend,

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

is anyone else having problems with the image code? every time i try it it says its unable to work out the size of it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
is anyone else having problems with the image code? every time i try it it says its unable to work out the size of it

Hmmm, I just posted an image and it seemed fine. What error were you getting? Let me know I'll look into it.

Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just FYI, I was having issues with the registration process as well; the validation image only loaded when I forced a right-click 'show image', and it took a few attempts to get through.

But hey, I guess there isn't much to complain about if are growing faster than anticipated. :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
could it be the file type? because i always create images in .png format for quality.

anyway i took a screenshot and tried to attach but it said max is 0 pixels high?

so here is a link http://i217.photobucket.com/albums/cc16/THEtrampman/Picture2-3.png

Ok, I just adjusted some settings. Give it another shot when you get a chance and let me know that fixed it.

Thanks for reporting this.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
could it be the file type? because i always create images in .png format for quality.

anyway i took a screenshot and tried to attach but it said max is 0 pixels high?

so here is a link http://i217.photobucket.com/albums/cc16/THEtrampman/Picture2-3.png

Ok, I just adjusted some settings. Give it another shot when you get a chance and let me know that fixed it.

Thanks for reporting this.

nope still doing it D:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

My god Emil, at this rate you'll need a whole board for bugs and issues.

BTW, there's a fine line between BBCode testing and picture spamming. :evil:

But remember for posting an image it's:

[img=IMAGE HERE]

(replace "IMAGE HERE" with EXACT image URL.)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
My god Emil, at this rate you'll need a whole board for bugs and issues.

BTW, there's a fine line between BBCode testing and picture spamming. :evil:

But remember for posting an image it's:

[img=IMAGE HERE]

(replace "IMAGE HERE" with EXACT image URL.)

Don't scare me like that. It's not that bad is it ? Other than the fact that we've outgrown our current hosting that is. Hopefully the forum is running fairly decently, but if you have any problems please post them here, and I'll try my best to troubleshoot.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
yes, well you didn't give ME any pizza yet so, we can't make any promises. :P

no mushrooms please, yuk!

:shock: WTF MUSHROOMS OWN :shock:

:? we are like not getting along :?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Besides the sql errors, I keep getting random internal server errors.

It all just involves refreshing till it can fetch the page though. These forums sure did grow fast.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Besides the sql errors, I keep getting random internal server errors.

It all just involves refreshing till it can fetch the page though. These forums sure did grow fast.

I blame the schools. It is the problem with many of life's problems.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Besides the sql errors, I keep getting random internal server errors.

It all just involves refreshing till it can fetch the page though. These forums sure did grow fast.

I blame the schools. It is the problem with many of life's problems.

luckily in windy Chicago ill have 5 days to play cc till school!

HAHA :lol:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Besides the sql errors, I keep getting random internal server errors.

It all just involves refreshing till it can fetch the page though. These forums sure did grow fast.

I blame the schools. It is the problem with many of life's problems.

luckily in windy Chicago ill have 5 days to play cc till school!

HAHA :lol:

I got all of September before Correspondence starts, so HA HA :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was having a few server errors earlier, but I haven't had any recently, I'll edit this post if I get any more.

Also you guys should probably create a few new forums, such as gaming and help. Eventually everything is going to get crowded.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

:shock: WTF MUSHROOMS OWN :shock:

:? we are like not getting along :?

don't worry, sandmonkey! we can still be friends. monkeys get along with pirates.

kelly <----pirate

we have been working to fix the server errors.. anyone still having problems?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

...we have been working to fix the server errors.. anyone still having problems?

come to think of it, I haven't had a problem in a while.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now